Amerika Plads 33 st.th - 2100 København Ø
53 79 80 08
LOG IND
Din indkøbskurv
Tom
Gå til kassen

Privatlivspolitik

Hos JK Mens Businessswear tager vi behandlingen af dine personoplysninger meget alvorligt. Formålet med denne Privatlivspolitik er at kortlægge på klar og overskuelig vis, hvordan vi håndterer dine personoplysninger.
 

1. Hvordan indsamler JK Mens Businesswear personoplysninger?

  • Når du tilmelder dig nyhedsbrevet..
  • Gennem erhvervaftaler, hvor du gør brug af muligheden for at lave personligt login til B2B web-shoppen.
  • Besøgsregistrering i forbindelse med brug af vores digitale ydelser. Se afsnittet omkring cookies.

2. Hvilke informationer indsamler JK Mens Businesswear

  • Navn, adresse, telefonnummer, e-mailadresse
  • Demografiske oplysninger
  • Købshistorik
  • Browserinformationer

3. Hvem deler vi dine personoplysninger med?

I nogle tilfælde deler vi dine data med tredjepart. Dette sker dog aldrig uden, at der er fuld kontrol over dine data, da en sådan databehandler alene kan tilgå og behandle dine data efter instruks fra JK Mens Businesswear
 

JK Mens Businesswear kan overdrage persondata til følgende kategorier af tredjeparter:

  • IT-system leverandører - Når vi behandler dine data i et IT-system, er der reelt tale om en behandling af personoplysninger foretaget af tredjepart. Det skyldes at systemleverandøren har mulighed for at yde support på systemet, og dermed også tilgå data på vores opfordring.
  • Udbydere af betalingsløsninger - se pkt. 4 nedenfor.
  • Distributører - i forbindelse med levering af vareydelser.

4. Online køb med kreditkort

JK Mens Businesswear anvender Dansk Internet Betalings System (DIBS www.dibs.dk) i forbindelse med dine køb af varer og betaling med kreditkort. Ud over gennemførelsen af selve bestillingen, bliver de opgivne oplysninger kun anvendt, hvis du f.eks. henvender dig med spørgsmål, eller hvis der er fejl i bestillingen.
 

5. Dine rettigheder

I henhold til Databeskyttelsesloven samt Persondataforordningen, har du som registreret en række rettigheder.
  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler om dig
  • Du har ret til at få berigtiget og ajourført de personoplysninger, vi har registreret om dig
  • Du har ret til at få slettet de personoplysninger, vi har registreret om dig. Ønsker du at få slettet dine personoplysninger, sletter vi alle oplysninger, som vi ikke efter lovgivning er pålagt at skulle gemme
  • Er behandlingen af personoplysninger baseret på et samtykke fra dig, har du ret til at trække samtykket tilbage, hvilket betyder, at behandling herefter ophører.
  • Ovenstående kan dog være begrænset af hensyn til andre personers privatlivsbeskyttelse, til forretningshemmeligheder, immaterielle rettigheder eller andre retlige forpligtelser der går forud for ovenstående rettigheder.
Hvis du ønsker at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi gemmer på netop dig, kan du logge ind på B2B shoppen. Du kan selvfølgelig også anmode om at få dine oplysninger slettet samt, tilbagekalde samtykker til en given behandling.

Har du oprettet et login til B2B web-shoppen, men glemt dit brugeradgang, kan du ændre dem ved klik på dette link.

Ved anmodninger om rettelser og/eller sletning af dine personoplysninger, gennemfører JK Mens Businesswear, i så fald ændringer eller sletning så hurtigt som muligt.
Kontakt os
Du kan kontakte os på tlf.: 53 79 80 08 (kl.10:00-16:00 på hverdage) eller på mail info@jkmenswear.dk, som vi besvarer inden for 24 timer i hverdagen.
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere, men de gemmer også information om hvordan du bruger vores hjemmeside, så vi kan forbedre den både for dig og for andre. Cookies på denne hjemmeside bruges primært til trafikmåling og optimering af sidens indhold. Du kan forsætte med at bruge vores side som altid, hvis du accepterer at vi bruger cookies.
JK Mens Businesswear | Amerika Plads 33 st.th | 2100 København Ø | Tlf.: 53798008 | info@jkmenswear.dk